Muffins!

Som sagt spenderade jag kvällen hos Gullet där vi skulle baka muffins! Det gick galant ovanligt nog.. Vi gjorde choklasmuffins med glasyr på och dom blev jätte fina! (Dock äckliga)



puss

Lund!

Hej hej hallå!
Idag tog man bussen halv nio till Osby för att ta tåget till Lund! Som vanligt är tåget försent men dom andra var snälla nog att vänta på mig :) Vi gick direkt till ett hus som någon sa liknade Vita huset... (Idiot) Där satt vi och lyssnade på en man som pratade om universitetet vilket vi inte tyckte alls var roande så vi drog till Subway och åt och tog tåget hem.

Fick vänta i Osby över en timme för att komma hem, men tur som man har så var Gullet där och underhöll mig sen tog vi bussen hem. Egentligen skulle vi kollat på bio idag men blev inte så.. Istället ska vi baka något "kul".

Fick förresten hem min kära tröja ifrån Monki för några dagar sen och idag fick jag också hem min mysiga halsduk :D
Puss

Fly on the wings of love

Jahaja, igår var det lite stormigt men man tog sig ändå in till stan för att jobba! Trodde inte de skulle vara så mycket folk som de va men det var kul! Fick stänga igen stället tidigare än vanligt pga stormen som hälsade på! Så efter jag stängt igen stället så var det dags att köra hem, smått livrädd :) Fick stanna mellan broby-sibbhult eftersom de la ett träd iväg.. Efter en stund kom en bil med en man som hade motorsåg men eftersom jag hade den värsta biten kvar och knappt något batteri på mobilen så valde jag att åka tillbaka till Broby och stanna där över natten!

Och idag fick man ju stanna hemma ifrån skolan, inget man klagar på.. inte gjort något alls bakat lite muffins sen körde jag hem och nu ligger man här och ska göra lite läxa!

Imorgon blir det Lund med skolan för att besöka högskolan där, Awesome!



Puss

Winning!

Lördag idag och jag hade inte tänkt göra allt för mycket! Borde läsa vår engelska B bok som ska vara utläst nästa vecka men känner jag för detta? Svar: Nej. Istället sitter jag här, tar roliga bilder på mig själv och underhålla andra med, bra liv! Och vad sören ska jag äta idag?! Mamma jobbar alltså ingen som lagar mat till stackars mig.. Why me? Fick dock ett grymt samtal ifrån min chef som sa att de va kris! Snälla kom och hjälp! Såklart jag gör, så imorgon börjar man jobba kl.14 och får se när man slutar :D Lycka! Behöver verkligen pengar nu som sagt...

Får se vad kvällen har att erbjuda men jag och min förkylning orkar inte med något just nu så blir nog bara att ut och springa en runda!

Puss

damn you vile woman!

Ligger här på soffan och är lite små sur på min mamma eftersom hon OFTA köper hem choklad nuförtiden vilket leder till att jag äter de... "Du behöver ju inte äta de bara för de finns hemma", NEHE? Men chokladet ligger ju bara där och skriker på mig, längtar efter att bli uppätet av MIG! Och äter man choklad så får man finnar, får man finnar så blir man oattraktiv, och det är ju inget jag siktar på alltså förbjuder jag henne att köpa hem de! Får väl se hur de ska gå..

Mosters favorit :D
Puss

Den 25:e smäller de!

Idag är de löning så då tänkte jag shoppa lite..... Eller INTE! Nejnej.. Nu när man ska utomlands så betyder det att man ska spara så man inte behöver snåla på semestern! Jag, Emma Olsson, ska alltså inte köpa kläder eller annat dylikt förens i maj? På sätt och vis... Får väl vara väldigt snäll mot mamma :) Och har varit väldigt snäll så därför beställer jag denna mysiga halsduk!
Puss

varmt och fest?!

HEJ! För någon dag sedan fick jag ett sms av en kär vän där det stod "vill du hänga med till lanzarote?" Och då tänkte jag va?! JA! efter att smsat lite med denne vän så kommer de fram att hon och några andra tjejer ska utomlands i maj nästa år, festa sola och bada! Såklart tackar man inte nej till det :D Dock har vi inte riktigt bestämt plats... Först var vi väldigt inne på Barcelona men det är ju väldigt dyrt att festa där, sen kom Thailand också upp men det är rätt långt iväg ju.. Vill bara att man ska kunna beställa idag så man har något att längta till! Alla tips godtages.. Kravet är: VARMT OCH SKÖN STÄMNING!

Har varit sjuk och deppig hela veckan, jobbat dessa två sista dagarna på Polarn och det har gått snabbt! Alla köper julklappar nu tydligen :) I helgen händer inte ett smack, ska försöka få igång träningen igen efter att inte tränat sen i söndags?! Och sen ska man försöka umgås lite med pojkvännen min med andra ord en chill helg!

Lyssnar nästan bara på Looptroop nu, tjatar sönder deras låtar.. Så här får ni en goding!
Puss

bli kär!

Okej gott folk jag tar tillbaka allt snack om att "inte bli kär ", har under dagen lyckats ändra mig och säger istället bli kär! Det är skit bra grejer!
Puss

bli INTE kär!

Jag skulle ännu en gång vilja råda er alla människor en viktig sak på en sånhära tidig morgon och de är att inte bli kär! Blir man kär så blir man dum och blir man dum så gör man dumma saker kan ta mig själv som exempel... Här går jag några kilometer kl.07 på morgonen för att lägga sig hos den man tydligen tycker om, när jag hade kunnat ligga hemma i sängen, skulle inte ens till skolan idag! Och det gott folk är ett dumt val! Så blir för fan inte kär!
P.s kom på hur man bloggar ifrån mobilen
Puss

Håkan Hellström!

Fantastisk man, fantastiska känslor man får av att se dig spela live! (såg dock honom i Lund) Fy fan vilken grym artist denne man är! Blir bara bättre och bättre...
Puss

Siesta 2012!!

Förresten gott folk!! Familjen ska till Siesta nästa år och likaså Joddla med siv och Lasse Winnerbäck! Kanske man skulle dra dit nästa år igen? Inte helt sugen på de men får se vilka fler bandsläpp de blir :) detta året var ju inte allt så kul, helt okej.. Men de blir ju vad man gör de till.

Puss

Vafan!

Varför finns tankar? Vill bara sluta tänka, sluta vara mitt gamla jag men Mr. Svartsjuka vill inte lämna mig.. Man kanske skulle bosätta sig ensam långt inne i skogen, jaja! / Emo Emma (nya smeknamnet by Julle)

Puss

Sjuk, sjukare, sjukast

Okej är kanske inte så sjuk, men det känns lite som världen ska gå under när man är en smula sjuk.. Va påväg till skolan idag men kände nej, detta går icke! Så jag hoppade av och gick och la mig hos en mysig och välkomnande pojke kl. 07 på morgonen så jävla sköööööönt! Sov till eftermiddag och ville bara ligga kvar hela dagen men det kunde man ju inte.. Gick upp och spela lite xbox innan jag skulle hem till Lönsboda igen.. Nu sitter man här och mår skit, mår ännu mer skit med tanke på att jag inte kan ut och springa nu!!! Sinne.. Får göra läxa eller något annat onödigt..
Eftersom jag är så deppidepp nu så får ni lyssna på en deppdeppig låt av världens bästa man!


Puss

Monki


Yes! Har precis skickat efter dessa två skönheter på Monki, SCORE!
Har redan haft jackan hemma en gång innan men nejnej den var för stor, och eftersom Monki är väldigt konstiga och inte kan byta storlekar så var jag tvungen att göra ett helt nytt köp, wadup good service.

Just nu gör jag ingenting, och tänker inte göra något heller HA!
Hade velat att en pojk vid namn Bertil.. Allan..? Ab? Andreas? Eller vad han nu heter, hade varit med mig så man hade kunnat kramas lite osv.

Puss

Årsfest!

Lördagen igår var rätt fullbokad. Skulle börja jobba kl. 11 men så väcker mamma mig vid nio och skriker att jag har försovit mig, smått förvirrad och panikslagen slängde jag mig upp ur sängen men upptäckte sedan att så vad de ICKE! Skulle ändå upp vid den tiden men kunde i lugn och ro fixa mig och äta frulle!

Det var faktiskt mycket att göra på jobbet vilket var kul för då går tiden snabbt! När jag hade slutat fick jag stressa hem för att sedan duscha och fixa mig snabbt som sören och sedan dra ner till planen och sedan vidare till Årsfesten på granada! :) Bra kväll, go mat och fina människor.. Dock rättså dålig musik vilket gjorde de lite drygt :P I slutet så hämtade min pojk mig och bjöd på nattamat och mys :D
Bra helg med andra ord!

Här är en bild på mig och min finaste vän Fanny :)

Puss


Till Tomten

Tänkte ifall tomten kanske läser min blogg så skriver jag här vad han skall giva mig:
1. En bil
2. Amortering på skulden till min mor
3. Pussar och kramar ifrån en speciell pojk

Och SEDAN denna vackra skapelse som jag såg i ett skyltfönster, Canada Snow!

Puss

Polarn und Pyret

Har precis kommit hem ifrån praktiken och slängt mig på soffan, där jag säkerligen kommer spendera hela kvällen skulle jag gissa på! Kanske ut och springa en runda senare annars får man väl besök av Mr. DåligtSamvete!
Imorgon ska man upp och jobba igen hoppas många föräldrar får för sig att besöka oss så att dagen går snabbt! På kvällen ska man på årsfest för LGIF, kommer bli awesome!
Här är en bild på Millsan när Polarn O. Pyret fyllde 35 år..
Mosters ängel :)
Puss




"9/19 what a day of shame for, the most enlightened country or you say so..."

Hey Stalkers
Idag har varit en Lycklig dag, dont know why men när det är en sådan dag känner man sig alldeles varm inuti i slutet av dagen och kan inte sluta att ha mungiporna high in the sky.
Detta har ju varit en helt vanlig dag, vaknade upp vid en arbetslös kille tvinga upp honom ur sängen så man kunde få lite frukost sedan iväg till praktiken där man spenderade hela dagen genom att mestadels snacka skit.. Fick dock frågan om jag ville jobba tors-fre nästa vecka när jag har praktik.. Hell ja att jag ville?!
Har också gått och drömt mig bort tills man ska på balen, längtar!!

Nu när det är svinigt kallt vill man ju ha något att värma sig med.. DÅ lyssnar jag på denna låt och tänker tillbaks till Siesta i våras, solen stekte och Looptroop var helt klart en av de bästa grupperna som uppträdde på festivalen!

-


Puss

Mys

Spenderar kvällen hos en mysig person och nu ska vi kolla på film, "Hall pass".
Imorgon ska man till sin kära praktik Polarn O. Pyret, lovet it!
Puss

Say yes 2 the dress

Balklänning? Cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeck! Nöjd tjej... Det blir inte alltid som man tänkt sig, från början var jag mer inriktade på något outstanding istället blev det en enkel lila klänning men den satt som en smäck :D Vantar, väska och frän frilla på de så har man hela paketet!
Här har vi en dålig bild på the dress eftersom man inte fick ta några bilder (Jag lever farligt)
Gör inte mycket på galjen menmen!


Puss

Freeeeeezing

 

Imorse skulle jag göra ett inlägg via mobil men ack ack detta gick inte! Men jag kan fortfarande få fram mitt budskap... Jag ville råda er alla som låg och sussade så sött i en varm säng att stanna där! DET ÄR SVIN KALLT UTE! Där stod jag, halv sju på morgonen och frös ihjäl.. Mestadels för jag var så dum att jag tog skinnjackan istället för en gosig vinterjacka...
Nu sitter jag i skolan och har Småföretagande B där vi ska arbeta med vårt UF, vi ska firra pardey för små kids!
Här är vår finfina poster till Discot!


Och här är Jag och min kompanjon Elli, fattas bara Lotta men jag äger henne på Wordfeud så därför får hon inte vara med :D


Puss

 


Say what!

No way José! Jag, Emma Olsson har nu officiellt skaffat en blogg! Vem hade kunnat gissa detta? Innan satt man och skrattade åt alla människor som satt bakom sina små skärmar och skrev onödiga inlägg om vad de gjort hela dagarna MEN nu är jag en av er... High five!
Försökte fixa någon slags snygg design som alla andra men blev mest skit så får försöka mig på det någon annan dag!
(Nej det kommer jag inte).

Men nu till det mest intressanta i detta inlägg: Vad har JAG gjort idag? Inget extraordinärt precis, började skolan som vanligt kl.08 och skulle egentligen gått till halv 5 på eftermiddagen men istället fick man ett fint litet sms att den lektionen var inställd, lycka! Nu sitter jag här och ska snart springa en runda sedan antagligen sova i min fede säng!

.

SÅ!
Då var detta mitt första (kanske sista hehe) inlägg och det får
avslutas med en bild på fina vänner.

Puss

RSS 2.0